در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا حق بیمه تامین اجتماعی حداقلی دارد؟ یا بسته به پایه حقوق تعیین می شود؟ یعنی اگر پایه حقوق، پایه حقوق اداره کاری نباشد و حق بیمه بر اساس پایه حقوقی کمتر از پایه حقوق اداره کار پرداخت شود، مشکلی پیش خواهد آمد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

اولا تامین اجتماعی حق بیمه کمتر از حداقل دستمزد  شورای عالی کار را نمی پذیرد

ثانیاحق بیمه می تواند بین حداقل وهفت برابر حداقل دستمزد شورای عالی کار همان سال باشد.

قربانی