در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت شما

در حین کار مچ دست راست دچار پارگی شده به طول 3 سانتی منر و عمق 1/5 سانتی متر

که باعث پارکی اولنار دست شده. و 4 عدد بخیه خورده. میزان خسارت پارگی اولنار دست چقده. با تشکر از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... چنانچه جراحت شما با توجه به عمق آن از نوع متلاحمه باشد بمیزان یک ونیم درصد دیه جراحت مربوطه ثابت است و اگر آسیب وارده پس از التیام سبب اختلال عصبی در عملکرد دست گردد ارش مربوطه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد.