در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من بیمه تامین اجتماعی هستم.با شرکت جدید که می خوام قرارداد ببندم فقط کد شناسایی بیمه را به کارفرما جدید بدم کافیه یا باید برم شعبه جدید نامنویسی انجام بدم؟
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

کد برای انتقال کافیست برای آغاز بیمه شما ، سیتم سراسری می باشد ولی بعدا برای تجمیع تمام پرونده به شعبه مورد نظر رجوع کرده و درخواست انتقال سوابق قبلی به شعبه را بنمائید.