در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام. بنده در زمینه فناوری اطلاعات فعالیت می کنم و با توجه به این که شرکت ثبت شده ندارم و پروژه ای کار میکنم در بیشتر موارد از فاکتور یک شرکت ثبت شده و رسمی دارای تمامی مجوزهای فناوری اطلاعات استفاده می نمایم. توافق ما با آن شرکت آن است که هر فاکتوری که برای من صادر میکنند 25 درصد کل فاکتور را از من برای امور بیمه تامین اجتماعی (چون بیمه من را با حداقل حقوق نیز رد می کنند) + بیمه خود فاکتور(نمی دانم آیا فاکتور های من شامل کسر بیمه می شود یا خیر)+مالیات + سایر هزینه ها و کارمزد کم می کنند.

سوال من این است که آیا این مبلغ 25 درصد عادلانه و منصفانه و دارای هزینه بیمه و مالیات و... که ایشان اعلام میکنند می باشد یا خیر.

با سپاس
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

با سلام

قراردادهایی که اثبات شوند در حوزه فناوری اطلاعات هستند معاف از پرداخت حق بیمه اضافه هستند و همون لیست بیمه ای که بطور مستمر پرداخت می کنند کفایت می کند.

بخشنامه 14.3 سازمان