در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام

من خویش فرما بیمه کردم خودم را تامین اجتماعی و یکی از آشناها که شرکت دارد می خواهد من را توی لیست بیمه تکمیلی اسمم رو رد کنه البته من جزو پرسنلشون نیستم می خواستم ببینم ایا این مورد مشکلی دارد ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که متاسفانه پاسخ سوال تون منفی هست.

علت این امر هم به این دلیل هست که شرکت بیمه،لیست بیمه تامین اجتماعی آشنای شما رو خواهد خواست و چون اسم شما در لیست بیمه ایشان وجود نداره بنابراین عملا" شما نمیتونی از مزایای آن استفاده کنی.

البته راهی وجود داره که ایشون به شما لطف کنه و اسم شما رو در لیست بیمه تامین اجتماعی شرکتش ثبت نام و براتون لیست بیمه رد کنه.

 فقط در اینصورت هست که شما مشمول استفاده از مزایا بیمه تکمیلی خواهد شد.

در صورتیکه باز هم سوالی داشتین از طریق منوی زیر سوال بفرمایین تا پاسخ سوال تون رو بدهم.

با تجدید احترام