در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
سلام.

اگر از طرف شرکت بیمه تامین اجتماعی شده باشم و بخواهم برای افراد تحت پوشش خارج از لیست بیمه شرکت، بیمه تکمیلی بگیرم آیا راهی وجود دارد؟ حتما باید لیست بیمه تکمیلی هم از طرف شرکت رد شود؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگه افرادی که منظورتون از افراد تحت پوشش خارج از لیست شرکت،پرسنلی هستن که بیمه میخوان ولی در لیست اسم شون رد نشده،و یا افراد تحت تکفل خودتونه که هنگام ثبت نام اولیه اسامی شون رو در لیست شرکت به بیمه تکمیلی رد نکردن،باید صبر کنن تا قرارداد جدید تمدید بشه و اسامی شون رو همون موقع اعلام کنن.

چون وسط قرارداد،اسم نفر جدید رو نمیشه اضافه کرد،مگر اینکه کسی تازه استخدام بشه و یا فرزندی تازه متولد بشه.