در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام با سن 60 سال و سابقه 16 سال پرداخت حق بیمه میشه الباقی کسری سابقه را یکجا خرید تا از مزایای کامل 30 روز بازنشستگی استفاده کرد؟
2 پاسخ
توسط (590 امتیاز)
نه نمیشه

فقط میشه سوابق دوران خدمت سربازی و ده سال رو شرایط خاص خرید یعنی مثلا کسی که یکی ۶سال سابقه داره و به سن بازنشستگی رسیده میتونه ۴ سال با پرداخت حق بیمه بخره تا از حداقل بازنشستگی برخوردار بشه