در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.دو سال تمام در یک کار دیگ سابقه داشتم که 6ماه بهم بیمه بیکاری تعلق گرفت.جدیدا دهیار شدم و می خوام بدونم که می ارزه من خودمو بیمه کنم؟!مبلغ230ت ازم می خوان هر ماه.اگر من سابقه کاریم 3 سال شه اینجا.چقد دیگ بهم بیمه بیکاری تعلق میگیره و مبلغ بیمه بیکاریم نسبت به سال اتمام مسئولیت پرداخت می شه؟!حتما راهنماییم کنید.ممنون
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام و عرض ادب

با توجه به اینکه با سابقه 2 سال 6 ماه بیمه بیکاری گرفتید پس مجرد هستید.در صورتی که سابقه شما از 25 ماه عبور کند(از 25 تا 120 ماه) شما با همان وضعیت مجرد میتوانید 6 ماه دیگر بیمه بیکاری دریافت نمایید

مبلغ بیمه بیکاری برای افراد مجرد

کسانی که 6 تا 24 ماه حق بیمه پرداخت کرده باشند تا 6 ماه، 25 تا 120 ماه پرداختی حق بیمه تا 12 ماه، 121 تا180 ماه حق بیمه پرداختی تا 18 ماه، 181 تا 240 ماه حق بیمه پرداختی تا 26 ماه و 241 ماه به بالا تا 36 ماه بیمه بیکاری دریافت می‌کنند.

شما هر سالی که بیکار شوید دریافتی شما طبق حقوق همان سال شروع میشود و هر ساله با توجه به دستور شورای عالی کار تغییر میکند