در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من در یه کارگاهی با حقوق 1 میلیون و 600هزار تومن کار میکردم که حقوق بیمه منو 1میلیون زدن

از اونجاییکه  هر ماه دو نیم روز مرخصی داریم برای تسویه حساب مبلغ مرخصی طبق کدوم حقوق باید محاسبه بشه؟ حقوق بیمه ای یا حقوق پایه؟

آیا قانونی وجود داره؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
بطور کلی تمام پرداختی ها باید بر اساس حقوق دریافتی انجام شده و لیست بیمه هم بر همان مبنا ارسال شود.