در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام. کارگر قرارداد شفاهی  بودم اخراج شدم مرحله دیوان را طی نمودم از مرجع هم عرض ابقای دایم گرفتم در مرحله اجرای احکام هستم طی تماس تلفنی که داشتم کارفرما اعلام نمود در صورتی ابقا به کار خواهم شد که همانروز قرارداد کتبی تا پایان سال جاری را امضا نمایم بنده تمایلی ندارم قرارداد شفاهی ام به قرارداد کتبی تبدیل گردد آیا وجاهت قانونی دارد کارفرما مرا مجبور به امضای قرارداد کتبی نماید؟ با استناد به کدام ماده قانونی از حق خود دفاع نمایم؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
کارفرما نمی تواند کارگر دائمی را مجبور به امضای قرارداد موقت کند. ضمن اینکه این اگر این اتفاق هم بیافتد وجاهت قانونی ندارد و بایستی به اداره کار اطلاع دهید.