در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
ممنون از شما

ولی من قبلا از این شرکت حقوق 2 میلیونی گرفتم ولی اداره کار مبلغ رو وزارت کاری حساب کرده . بنظر شما راهی هست بشه مجدد اعتراض کرد و یا زمانیکه به این مرحله میرسه هیچ راهی وجود ندارد ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بعد از قطعیت آرای اداره کار در صورت اعتراض به رای صادره اداره کار باتنظیم دادخواست و پیوست مدارک مثبته میتوانید از اداره کار متبوع به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید و در صورت اثبات در رای صادره به جهت ماهیت و اشکال شکلی رای دیوان نسبت به ابطال رای حکم به ورود شکایت صادر و مجددا در مراجع اداره کار خواسته شما مورد رسیدگی ماهوی قرارخواهد گرفت