در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (200 امتیاز)
در صورت ثابت شدن ادعای همسرم مبنی بر 9سال کار نگهبانی بدون پرداخت حق بیمه ،اگر هیئت مدیر از پرداخت حق بیمه سر باز زد چکار باید کرد ؟
1 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
با سلام

مدت زمان شکایت کارگران از کارفرمایان بابت مطالبه حقوق و مزایای پرداخت نشده و همچنین بیمه معوقه مشمول مرور زمان نميشود و هیچگونه محدودیت زمانی ندارد.اگر کارگر ثابت کند که طی مدت ذکر شده در ساختمان یا هر جای دیگر کار کرده است می‌تواند با مراجعه به اداره کار فرم دادخواست پر کند و ادعای خود را مطرح کند که ادعای کارگر از طریق اداره کار مربوطه بررسی می‌شود