در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید

پدر من بازنشسته ی سازمان آب و برق بودند و پس از فوت ایشان در سال 89، نامادری ام مستمری ایشان را دریافت میکردند. تا اینکه فروردین سال 97 نامادری ام فوت کردند.
سوال من این است که: آیا من میتوانم پس از بازخرید و طلاق قانونی از شوهرم از مستمری پدرم استفاده کنم. بنده در حال حاضر 18 سال سابقه ی بیمه ی تامین اجتماعی و 59 سال سن دارم و هنوز به عنوان نیروی شرکتی در علوم پزشکی مشغول به کار میباشم.
آیا حتما باید طلاق قبل از فوت پدر جاری شده باشد تا بتوانم از مستمری پدرم استفاده کنم یا محدودیتی در این زمینه وجود ندارد؟

سوال دیگرم این است که خواهر دیگرم که همسر شهید و معلم بازنشسته است، میتواند در دریافت مستمری پدرم سهمی داشته باشد یا خیر؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام فرزند دختر در صورتی که شاغل نباشد ومجرد یا مطلقه باشد میتواند از مستمری بازماندگان استفاده نماید اما خواهرتان چونکه خودشان مستمری بگیر هستند خیر نمیتوانند