در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشی.

من یه پیکان داشتم 7 ماهه دادم اسقاط و 7 سال تخفیف بیمه دارم ، امکانش وجود داره الان به خودروی جدید انتقال بدم اینم در نظر بگیرید برگ اسقاط رو 7 ماه پیش گرفتم ، ممنون میشم فوری جواب بدین مهمه
توسط (100 امتیاز)
با سلام

من یه بیمه نامه خودرو اسقاط دارم دادم به یکی از شرکتهای بیمه ماشین خودم 5 سال داره اسقاطی هم 6 سال ولی اون بنده خدا میگه تاریخهای تخفیفاتت میخوره تو یه تاریخ هستن  یعنی از خودت میپره و فقط اون 6 سال را میشه زد این چجوریه ممنون میشم سریعتر راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام.... طبق تبصره ماده 6 قانون بیمه شخص ثالث تخفیفات متعلق به انتقال دهنده بوده و میتواند آن را به خودروی دیگر از همان نوع که بنام خود و یا همسر-والدین یا اولاد بلاواسطه باشد منتقل کند. لکن این حق قانونی شماست اما متاسفانه فاقد آئین نامه اجرائی است. علی ایحال در برخی شرکتهای بیمه در صورتیکه بیمه گذار بیمه نامه قبلی خودتان باشید و اسقاط خودرو توسط شما صورت گیرد میتوانید به بیمه گر خودرو قبلی مراجعه کرده و تخفیفات را به بیمه نامه خودروی جدید منتقل کنید.(مدت زمان اسقاط اهمیتی ندارد)