در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا کل سرمایه و سودهای بیمه عمر وسرمایه گذاری درهر لحظه و هر مقطع توسط ذینفع قابل برداشت است؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

در خصوص نحوه برداشت سود سرمایه گذاری یا به عبارتی " اندوخته بیمه نامه" در شرکت های مختلف رویه های مختلفی وجود دارد.

در شرکت بیمه سامان ، سال اول شما میتوانید 90% اندوخته ، سال دوم 91% و به همین منوال تا سال ششم که 97% و سال هفتم 100% اندوخته قابل برداشت می باشد. از سال هفتم به بعد، هر زمان ذینفع حیات بیمه نامه تصمیم بگیرد میتواند کل اندوخته بیمه نامه را دریافت کند.

موفق و پیروز باشید