در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده فرم تسویه را امضا زده و بدهکار می باشم ، الان می گویند اجناسی که تحویل بوده نیست در صورتی که اجناس تا ان زمان بوده و بنده فرم تسویه امضا زده.

با این وجود اعلام می کنند یا اجناس را جاگزین بیار یا بدهکاریتو ازت شکایت می کنیم و پولی که در فرم تسویه خورده بدهکاری ازت می گیریم.

لطفا" راهنمایی فرمایید.
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که کالایی را تحویل گرفته اید باید در پایان کار تحویل دهید و رسید بگیرید تا مدرکی جهت اثبات ادعای خود داشته باشید. هرچند معمولا اینگونه موارد در اداره کار بررسی و رسیدگی نمی شود.