در سختی کار و مشاغل سخت توسط (250 امتیاز)
ایا تامین اجتمایی می تواند بگوید باید سختی کار شما به 20 سال برسد تا بتوانید از مزایای یک سال یک سال نیم میشود استفاد کنید و جون 18 سال نمیشه ممنون از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درصورت داشتن 7300روز حق بیمه درمشاغل سخت وزیان آوربدون شرط سنی امکان بازنشستگی وجوددارد،درغیراین صورت رعایت تبصره 76 قانون تامین اجتماعی درخصوص بازنشستگی بایستی لحاظ گردد.