در جریمه و بدهی بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام و احترام،

از تاریخ 1360/8/9 لغایت 1362/2/1 در شرکتی کار میکردم ، در سال96 اقدام به جمع آوری سوابق بیمه ام نمودم که متوجه شدم این شرکت در سال 77 منحل گردیده است و مدیر تصفیه آن بصورت نامحدود مشخص میباشد،  و از سوی دیگر هیچگونه سابقه بیمه ام مربوط به آن سالها در شعب بیمه یافت نگردید و مدیر تصفیه با حضور در جلسه هیات تشخیص  تمام سوابق اینجانب را نزد آن شرکت را تایید نمود.

 مدیر تصفیه تایید پرداخت حق بیمه در سالهای قبل را نمود ولی بدلیل امحاء اسناد و مدارک ، متاسفانه هیچ مدرکی نزد مدیرتصفیه باقی نمانده است.

هیات تشخیص اداره کار  رای به نفع اینجانب صادر نمود. لطفا بفرمایید نحوه محاسبه و میزان حق بیمه پرداختی از سوی مدیر تصفیه(به نیابت از شرکا) به تامین اجتماعی چقدر خواهد بود؟ با سپاس.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مدیران تصفیه موظفند از محل فروش منافع و دارایی های شرکت نسبت به پرداخت بدهی شرکت نموده لذا در صورت محاسبه حق بیمه سنوات گذشته شما و ابلاغ آن به مدیر تصفیه کلیه مطالبات تامین اجتماعی و جرایم آن باید پرداخت گردد.

همچنین شما می توانید شخصا نسبت به پرداخت حق بیمه اقدام نموده یا درخواست واریز 7 درصد سهم خود را بدهید سوابق شما در سیستم ثبت گردد.