در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام. من در ماه چهارم بارداری قراردادم با شرکت تموم میشه و کارفرما با وجود اینکه کار ادامه دارد به دلیل بارداری قرارداد من رو تمدید نمیکنه .

 آیا اداره کار میتونه ایشون رو مجبور کنه که من رو تا زمان زایمان نگه داره. با این کار ایشون من دیگه نمیتونم از مرخصی زایمان استفاده کنم و بیمه بیکاری هم که شنیدم در این دوران تعلق نمیگیره. پس من باید چکار کنم؟ تو این شرکت 2 ساله مشغولم و در کل 9 سال و 8 ماه حق بیمه پرداخت کردم.
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
با توجه به رأی جدید دیوان ، کارفرما دیگر الزامی به تمدید قرارداد شما نخواهد داشت.