در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام.

اینجانب شاغل در شرکت واحد تهران می باشم و با توجه به اینکه چهارده سال سابقه کار در شرکت را دارم و جزو مشاغل سخت و زیان آور می باشد و نه سال هم سابقه ی عادی از جای دیگر آورده ام و سنم چهل و پنج سال می باشد برای بازنشستگی باید سی و پنج سال بیمه را پر کنم تا بازنشست شوم یا باید سنم به پنجاه برسد.                                                       با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که سن شما ۵۰ باشد و هم اکنون بازنشسته می گردید در غیر این صورت باید منتظر بمانید تا به سابقه ۳۵ برسید