در سوابق بیمه توسط (570 امتیاز)
سلام اگر کسی از سال ۸۶ تا ۸۹ مدت دو سال و ۳ ماه در جایی کار کرده باشد و خودش نخاسته که بیمه شود اما الان پشیمان شده و میخواهد که برایش سابقه بیمه شود اما کارفرما بخاطر جریمه ای که میخورد از اینکار امتناع میکند_ لطفاً در صورت امکان مقدار پرداختی این ۲۶ ماه رو بگید چقدر میشه با جریمه ش؟ حقوق طبق وزارت کار همان سالها حقوق میگرفته.

ضمناً دیگه اونجا کار نمیکنه فقط همون مدت رو کار کرده) ممنون میشم اگر سریعتر پاسخ بدین.
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

لازم است بدانید مطالبات کارگری مشمول مرور زمان نمی شود؛ یعنی حتی با گذشت مدت زمان این مطالبات همچنان قابل مطالبه است. ضمنا کارفرما مطابق ماده 148 قانون کار مکلف به بیمه نمودن کارگر نزد سازمان تامین اجتماعی است. توجه بفرمایید قانون گذار کارفرما را مخیر در بیمه کارگر ننموده است بلکه وی را مکلف نموده است.

ضمنا مطالبات تامین اجتماعی بر اساس حق بیمه فعلی محاسبه می شود و به دلیل دیرکرد مبالغی هم از این بابت بعنوان جریمه به این مبلغ اضافه خواهد شد که واحد درامد تامین اجتماعی اقدام به محاسبه آن می نماید.

سپاس از همراهی شما