در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام شرایط معافیت از پرداخت حق بیمه عمر  در صورت فوت بیمه گذار در بیمه دانا چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر چنین پوششی وجود داشته باشد، بیمه گر متعهد می گردد که در صورت فوت بیمه گذار، بیمه نامه را به همان صورت و بدون پرداخت حق بیمه ادامه یابد.

نا گفته نماند که باید از وجود چنین پوششی اطمینان داشت و سایر استثنائات و جزئیات پوشش را به خوبی بررسی کرد.

بسیاری از پوشش های تکمیلی در بیمه عمر منجر به کاهش اندوخته می شود ولی در عوض بیمه نامه با پوشش های بیشتری تنظیم می شود.