در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (180 امتیاز)
من هنوز از پاسارگاد کد نگرفتم و مدیر فروش دارم اگه توی پاسارگاد کد بگیرم آیا از بیمه دانا هم میتونم کد بگیرم یا نه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست و همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر شما در هر شرکت بیمه ای،کد نمایندگی عمر و یا جنرال بگیرین،چون این کد در سامانه بیمه مرکزی ثبت میشه،عملا شما امکان دریافت کد از هیچ شرکت بیمه ای دیگری رو نخواهید داشت.

پس باید در این زمان که هنوز کد نمایندگی تون رو به ثبت نرسوندین،باید تصمیمی جدی بگیرین که از کدام شرکت میخواین کد دریافت کنین.

مگر اینکه کد نمایندگی اون شرکت رو ابطال کرده،سپس برای دریافت کد نمایندگی از شرکتی دیگر اقدام نمایید.