در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

بااحترام

توام با خرید بیمه سربازی حدود 26سال ( 2+24 )بیمه خویش فرما دارم برای آنکه حقوق بازنشستگی ام افزایش پیدا کند آیا میتوانم موازی با ادامه دادن این بیمه از طریق یک شرکت خود را مجدد بیمه نمایم و حق بیمه دیگری را از آن طریق به تامین اجتماعی واریز نمایم ؟

درمجموع با توجه به اینکه مشاهده میشود افرادی که از طریق یک کارفرما بیمه شده اند حقوق ومزایای بیشتری ((چه درطی سنوات پرداخت بیمه وچه در دوران بازنشستگی ))نسبت به بیمه شدگان خویش فرما دارند راه کاری که بتوانم لااقل در دوران بازنشستگی حقوق بیشتری دریافت نمایم چیست ؟

با سپاس از عنایتتان
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بهترین راه حل ادامه بیمه پردازی به صورت اشتغال و بیمه اجباری در کارگاه های مشمول قانون تامین اجتماعی و با مشاغل تخصصی و دستمزد بالا می باشد.

بیمه پردازی هم زمان دو کارگاه و یا به هر شکل دیگر،مشمول ماده 34 قانون تامین اجتماعی می گردد و عملاً به ضرر بیمه شده است.