در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (390 امتیاز)

1-وقتی شرکت زمان بیماری واستعلاجی حقوق وبیمه شخص را واریزمی کندوازآن طرف هم استعلاجی بالای 60روزش را کمیسیون تامین اجتماعی تاییدمی کند؛ بنظرتان کدام یکی انجام شودبسودکارگراست.یعنی غرامت را قبول کنیم وشرکت با مکاتبه اشتباه را اصلاح کندیابه بیمه گزارش دهیم حقوق وبیمه آن ماهها ردشده ونیازی به واریز غرامت نیست؟

2-گفته شددرصورت واریزحقوق غرامت دستمزدایام بیماری واریز نمیشود.پس میتوان نتیجه گرفت میتوان آن ایام حال یک یا دویا سه ماه را از سقف تاییدمرخصی استعلاجی تامیناجتماعی کسر کرد. امکانش هست؟

مدیر سایت:- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال سوم: آیا مرخصی استعلاجی سقف دارد ؟

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام وقتی که لیست بیمه شما رد شده باشد تامیناجتماعی از پرداخت غرامت امتناع میورزد چونکه سیستم اجازه پرداخت نمیدهد