در سوابق بیمه توسط
باسلام اینجانب با 19 سال سابقه خدمت درنیروی دریایی درسال 1372به صورت اجباری بازخرید شدم و 19سال سابقه بیمه اینجانب نیزدرهنگام تسویه حساب باطل شده واکنون هیچ سابقه بیمه ای از آن دوران در سازمان تامین اجتماعی ندارم حال سوال بنده این است آیا راهی وجود دارد تا سابقه پرداخت بیمه از دست رفته ام را برگردانم .درضمن اینجانب بعد از بازخریدی به مدت 14 سال به صورت اختیاری خود را بیمه نموده ام وبا احیا شدن 19 سال سابقه ام با حقوق کامل بازنشست میشوم واین کمک بزرگی به من وخانواده ام است لطفا راهنمایی ام فرمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
درخواست خود را بصورت کتبی به شعبه تامین اجتماعی ارایه نمایید