در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

سلام

چند روز پیش پراید ما به یک وانتی بدخورد کرد که داشت دنده عقب خلاف می امد

هرچه منتظر شدیم افسر بیاید نیامد

با هم توافق کردیم که نیازی به حضور افسر نباشد و هزینه را خود راننده وانت متقبل شود

فقط هم گواهی نامه اش را بعنوان گرو برداشتبم

الان این فرد قبول هزینه را نمی کند

اولا در زمان تصادف چه چیزی باید از مقصر دریافت کرد

دوما ما باید چه کاری انجام دهیم

موفق باشید

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

پرداخت خسارت بدون کروکی زمانی میسر است که:

1.  هر دو راننده گواهینامه معتبر و متناسب داشته باشند

2. هر دو راننده بیمه نامه معتبر داشته باشند

3. بینشان هیچ اختلافی از بابت مقصر وجود نداشته باشد و با هم به شعبه بیمه گر مقصر بروند.

از آنجایی که شما این مراحل را طی نکرده اید و کروکی هم ندارید باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و با تنظیم یک دادخواست، از شورا بخواهید که به موضوع رسیدگی کنند.