در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام در تصادفی ک مقصر اعلام شدم بنا ب درخواست وی بابت اعتراض ب نظر افسر این مورد از طرف افسر در کروکی قید شده حال با توجه ب هزینه بالای اعتراض منصرف شدم و اعتراض نکردم

مشگلی ک الان وجود داره با زیان دیده ب بیمه مراجعه و اعلام خسارت کرده اما کارشناس بیمه میگوید ب دلیل اینک افسر در کروکی قید کرده مقصر حادثه درخواست اعتراض دارد با وجود اینک شما اعتراض هم نکردی اما باید برگ قبول تقصیر از افسر تصادف یا دادگاه یا شورای حل اختلاف داشته باشید اما من هرجا مراجعه کردم و تقاضای برگ قبول تقصیر کردم پاسخی ب من نمیدهند و میگویند چنین چیزی امکانپذیر نمیباشد لطفا راهنمایی کنید چ کاری انجام دهم ویا ب کجا مراجعه کنم.(باتشکر فراوان)
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... ابتدا باید بعرض برسانم طبق قانون درسالجاری بیمه گر موظف به پرداخت خسارت تا سقف مبلغ 7/7 میلیون ت بدون اخذ کروکی است و صرفاً با مراجعه همزمان طرفین و ارائه مدارک و بازدید از هردو خودرو ، خسارت پرداخت میگردد. اما در خصوص موارد خسارت بیش از این مبلغ دو حالت وجود دارد حالت اول: ترسیم کروکی سازشی: یعنی خسارت فقط مالی بوده و طرفین هیچ اعتراضی به نظر افسر راهنمایی ندارند.

حالت دوم: ترسیم کروکی غیر سازشی: خسارت جرحی و مالی باشد و وسعت حادثه نیاز به رسیدگی قضایی داشته باشد.

با توضیح شما احتمالاً کروکی از نوع سازشی بوده ولی افسر محترم راهنمایی عدم قبول شما را در برگه منعکس کرده اند. لذا شما با اقرار به قبول تقصیر در یک مرجع انتظامی و یا قضایی میتوانید پرونده تشکیل دهید.