در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام دوستان.وقت بخیر.

1.شعبه 17 تامین اجتماعی حقوق بیکاری من رو واریز نکرده برای فروردین و اردیبهشت تا امروز که 1 خرداد هستش.

برای کسی اینطور شده؟

2.حقوقم 998000تومان بوده.شامل افزایش میشه یا همینو مجدد واریز میکنن؟

ممنون از همگی.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

بله حداقل حقوق مقرری بگیران بیمه بیکاری شامل افزایش سالیانه می گردد و تا سقف مبلغ ۱۱۱۱۲۶۹۰ ریال افزایش می یابد همچنین مابه التفاوت مقرری بیمه بیکاری فروردین ماه همراه با حقوق اردیبهشت لغایت پانزدهم خردادماه قابل پرداخت می باشد و به دلیل تعطیلات امکان تعویق در پرداختها وجود دارد.