در بیمه بیکاری توسط (940 امتیاز)
سلام

 دوستان من شعبه هفت هستم معرفی کردن کاریابی رفتم اونجا هم.الان واریز نشده کسی هست شعبه هفت براش واریز شده باشه ؟ممنون میشم جواب بدین.
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
با سلام .

بنده هم شعبه هفت هستم . لیست بیمه رو مک میکنم بیمه ام رد شده ولی حقوقی تا این تاریخ ۱۹.۰۲.۹۷ واریز نشده اگر دوستان شعبه ۷ واریزی داشتن لطفا اطلاع دهید .
توسط (940 امتیاز)
به شعبه ها سر وقت پول داده میشه حالا یه شعبه حلال زاده هستن مسعولینش سر وقت وکامل پر داخت میکنن یه شعبه با اون پول چند روز کار میکنه بعد میده کی به کیه مملکت