در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام خسته نباشید

رفتم پزشک قانونی این نظریه داده میخاستم ببینم چقدر دیه اش میشه

1- خرد شدکی استخوانچه تالوس (قاب) همراه با درفتگی مفصل مچ پای چپ بهمراه اسیب نسج نرم ناشی از محل جراحی وتعبیه ادوات ارتوپدی

2- جراحت عمیق قوزک خارجی مچ پای چپ (سمحاق)

اگر راننده گواهینامه نداشته باشه چی؟

الان 5 ماه بیکار شدم و یک جای که کار میکردم اخراج شدم  باید چکار کنم

ممنون متشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

1. تعیین نوع جراحت مشمول دیه مقدر و ارش (دیه غیر مقدر ) بر عهده پزشکی قانونی است.

این کار بسیار تخصصی است و نیاز به معاینات حضوری دارد. حتی قاضی پرونده که اشراف کامل به مسائل حقوقی دارد، رسیدگی به مسائل پزشکی حقوقی را به پزشکی قانونی ارجاع می دهد.

بنا بر این حرف اول و آخر را پزشکی قانونی می زند و کارشناسان امر نیز صرفا در حد مشاوره می توانند ظاهر شوند و نظر هر کس به جز پزشکی قانونی فاقد وجاهت قانونی است و در دادگاه خریدار ندارد.

2. اگر راننده گواهینامه نداشته باشد، دو حالت دارد:

الف: بیمه نامه معتبر دارد

در این صورت خسارات زیاندیده بر عهده بیمه گر است. حال بیمه گر می تواند بهش یا تمام خسارت پرداختی به زیاندیده را از مسبب حادثه با افت کند ولی نمی تواند به هر دلیلی، خسارت زیاندیده شخص ثالث را پرداخت نکند.

ب: بیمه نامه معتبر ندارد

در این صورت باید از محل صندوق تامین خسارت های بدنی تشکیل پرونده دهید تا این صندوق خسارات جنابعالی را پرداخت کند.

3. خسارت های ایام بیکاری یا عدم النفع یا ... هنوز در قانون دیده نشده و قابل طرح در دادگاه نیست.