در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام اگر راننده ای که آژانسی محسوب می شود در یک تصادف مقصر شناخته شود اگر این راننده گواهینامه پایه سوم داشته باشد چه مقدار جریمه می شود؟
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
برابر قانون هر کس که بدون گواهینامه رسمی اقدام به رانندگی و یا هدایت وسایل نقلیه موتوری که مستلزم داشتن پروانه مخصوص است، کند و نیز شخصی که به موجب حکم دادگاه از رانندگی وسایل نقلیه موتوری ممنوع است به رانندگی وسایل مزبور مبادرت کند برای مرتبه اول به حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال و یا هر دو مجازات محکوم می شود و اگر این عمل را تکرار کند به دو ماه تا شش ماه حبس محکوم خواهد شد.