در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام. من به تازگی طلاق گرفته ام و تک دخترم پدرمم درقید حیات هستن ولی بیمار وازکارافتاده شدن ویکی از برادرانم با پرونده سازی و مصرف قرص های روانی ودرست کردن پرونده پزشکی روانی چندچلسه هم دربیمارستان خودش بستری کرد برای صحت این موزد وبدون اطلاع بقیه فرزندان وداشتن مدارک پدرم 66  درصد حقوق پدرم را بنام خودش نموده حال من که مطلقه هستم بعدازفوت پدرم ایا حق من ضایع میشه بااین قضیه ایا قانون حق به او میدهد
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

سهم  شما و برادرتان از مبلغ مستمری مساوی است. در حالت عادی سهم فرزند ۲۵ درصد مستمری است، اما اگر فقط دو فرزند بازمانده مستمری بگیر باشند، به نسبت مساوی آن را دریافت می نمایند.