در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
شخصی که سابقه بیمه تامین اجتماعی(اجباری واختیاری) دارد در صورت استخدام  در یکی از دستگاههای دولتی سابقه او چگونه تاثیر داده میشود
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه صندوق بیمه ای محل استخدام شما بیمه تامین اجتماعی باشد، مشکلی نخواهید داشت، اما چنانچه صندوق بیمه ای جدید شما صندوق کشوری باشد، در صورت موافقت آن صندوق مبالغ حق بیمه شما در صندوق بیمه تامین به صندوق کشوری منتقل خواهد شد و در غیر این صورت بعد از بیست سال سابقه بیمه در صندوق جدید و بر اساس قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی( مصوب ۶۵/۰۳/۲۷) سوابق شما منتقل خواهد شد.