در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
مراحل قانونی تغییر بیمه تامین اجتماعی  به بیمه پاسداری سپاه؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

شما میتوانید با درخواست کتبی از طریق مدیریت منابع  انسانی محل خدمت خود اقدام نمایید و آنها طی نامه نگاری فی مابین امور مربوطه را به سرانجام خواهند رساند

پیشنهاد مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید