در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

با سلام،

من فرزند بازنشسته ارتش هستم وتحت بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح بودم، اما بعد ازدواج دفترچه ام باطل شده ، همسرم قبلا بیمه نداشته و شغل آزاد هستن،

چون از بیمه و این چیزا سردرنمیارم ، به نظر شما الان ما از طرف سازمان نیروهای مسلح دفترچه خدمات درمانی بگیریم بهتره یا اینکه بیمه تامین اجتماعی کنیم؟ شنیدم که بیمه تامین اجتماعی علاوه بر دفترچه درمانی شامل بیمه عمر و بازنشستگی هم میشه !

الان نمیدونم مشه دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح رو بگیریم ولی از جای دیگه هم بیمه عمر و بازنشستگی داشته باشیم یا نه؟!

لطفا سریعا راهنمایی نمایید

باتشکر

1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در صورتی که بتوانید از دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح پدرتان درخواست دفترچه بدهید بعلت وجود خدمات خوب و درمان تکمیلی بنظر بنده برای شما در زمینه درمان بهتر است و بجای تامین اجتماعی یک بیمه عمر و تامین اتیه با پوشش های خوب برای خود و همسرتان بگیرید که بتواند پشتوانه و جایگزین خوبی برای دوران بازنشستگی وکهولت سن شما باشد.