در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
فردي كه داراي سابقه (خودم) ده ساله در نيروي مسلح است برأي ادامه بيمه هاي مربوطه اش شامل بازنشستگي و درماني و تكميلي و عمر بكجا مراجعه كنه و كجارو شما پيشنهاد ميكنيد و اينكه إز چه بيمه هايي استفاده كند ؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
باز توجه به اینکه هر فرد فقط میتواند یک بیمه درمانی و دفترچه داشته باشد برای بیمه های درمانی در صورتی که بیمه نیروی مسلح شما فعال نباشد میتوانید از بیمه سلامت به طور رایگان استفاده کنید.
بازنشستگی و عمر هم بهترین گزینه برای هر فرد،بیمه های عمر و سرمایه گذاری هست.