در دیه و بیمه خودرو توسط
یه ماه پیش برا بیمه بدنه به نماینده بیمه مراجعه کردم چون قصد فروش داشتم گفتن بیمه بدنه منتقل میشه و نگران نباشم ولی الان اتومبیل رو فروختم و میگن این بیمه بدنه دیگه اعتباری نداره و نمیشه منتقل بشه الان تکلیف هزینه ای که کردم چی میشه؟؟ چرا نماینده بیمه چنین مسئله ای رو به من نگفت؟؟
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام

دوست عزیز بیمه بدنه قابل انتقال میباشد. شما با مراجعه به همان نمایندگی میتوانید بیمه نامه قبلی را بصورت روزشمار ابطال ومبلغ برگشتی را برای بیمه جدید وخودروی جدید استفاده کنید ودر صورت نیاز مبلغ مابه التفاوت را پرداخت ویا دریافت نمایید.

برای توضیحات تکمیلی بیشتر ومشاوره رایگان میتوانید تماس بگیرید