در حادثه ناشی از کار توسط (130 امتیاز)
حین کار دچار حادثه شدم و یک بند انگشتم قطع شد بیمه هم نداشتیم کارفرما فقط مبلغ ناچیزی برای مداوا به من داد و یک هفته ک کار نکردم حقوقم را نیز نداد
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ... دوست گرامی شما میتوانید علیه کارفرما داداخواستی تنظیم کرده و شکایت کنید. پس از تشکیل پرونده به دستور قاضی کارشناس رسمی دادگستری(بعد از واریز هزینه کارشناسی توسط شما) به محل کار شما مراجعه کرده و خسارت را بررسی و نظریه خود را به دادگاه اعلام میکند. و پس از آن قاضی با توجه به محتویات پرونده و نظر کارشناس رسمی رای مقتضی را صادر خواهد کرد. (البته درصورت عدم مراجعه به پزشکی قانونی باید طبق دستور قاضی نظر پزشکی قانونی را نیز اخذ و پیوست پرونده کنید.)