در بازنشستگی و مستمری توسط (680 امتیاز)
سلام

من مشغول به کار هستم و بیمه اختیار بیمه تامین اجتماعی میریزم . حالا قصد دارم خودم رو بیمه عمر و سرمایه کنم که بعد ۱۵ سال باز نشسته بشم

یعنی در زمان بازنشستگی هم از تامین اجتماعی بازنشستگی بگیرم و هم از بیمه عمر

ایا این امکان پذیر هست ؟؟؟

آیا با بیمه شدن در عمر سرمایه بیمه تامین اجتماعی قطع نمیشه؟؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

پرداخت بیمه عمر در بیمه های تجاری منافاتی با بیمه پردازی در سازمان تامین اجتماعی نداشته و افراد می توانند از مزایای هر دو بیمه استفاده نمایند.