در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام

من ی شرکت دارم که درش تعدادی کارگر کار میکنن هیچ کدوم هم معاینات قبل استخدام را برایشان انجام ندادم .الان یکی از کارگرام که دوماه کار میکرد ی دفعه شب تو خونش سکته کرد .تاجایی من میدونم قبلا هم جایی بستری نبوده و کارشم سبک بود یعنی فقط ی سری کار های کار پردازی مارو انجام میداد .حکم از کارافتادگی اش را کمیسیون پزشکی داده فقط مونده صدور حکم تو شعبه و پرداخت مبلغ میخواستم بدونم این بیماری و از کارافتادگی ا شامل ماده نود میشه یا نه ومن مقصر شناخته می شوم یا نه؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

اگر ثابت شود که شروع بیماری قبل از استخدام کارگر در کارگاه مربوطه بوده ، کارفرما در اینخصوص مقصر می باشد.