در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)

طبق نامه پزشک قانونی

  1. شکستگی بینی
  2. ساییدگی خلف ساعد چپ
  3. ساییدگی حارصه بازوی چپ
  4. ساییدگی حارصه سمت چپ صورت؛وبینی
  5. کبودی زیر چشم چپ وپلک فوقانی چپ وسمت راست واظهار تالم از دندهای چپ وپای چپ بدون اثار ظاهری ودر برسی تخصصی اسیبی به اثبات نرسیدالبته(نامه بیمارستان شکستگی دندها نوشته شده)
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

شکستگی بینی با علایم و آثار برجا مانده از جراحت علاوه بر دیه مقدر، مشمول ارش می شود که این مقدار ارش را پزشکی قانونی مشخص می کند.