در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید من حدود دوسال میشه در یک شرکت پیمانکاری در معدن با قرارداد سه ماهه مشغول بکار هستم الان چندماهی میشه قراردادی بین ما امضا نمیشه این به نفع کارگراست یا کارفرما..ایا با قرارداد سه ماهه بیمه بیکاری تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

چنانچه ماهیت شغل شما دایمی باشد و بعد از پایان قرارداد نیز اشتغال به کار داشته باشید، یعنی اینکه قرارداد شما به طور ضمنی تجدید گردیده و معتبر است، در صورت اخراج و داشتن یک سال سابقه واجد شرائط دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهید بود.