در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (130 امتیاز)
سلام و خسته نباشید خدمت شما

من مدیر عامل و سهامدار یک شرکت تازه تاسیس هستم و می خواهم برای دریافت کد کارگاه اقدام کنم درحالی که فعلا فقط خواهرم با شرکت همکاری می کند و حقوق ثابتی هم برای ایشان تعریف شده است. ما قصد افزایش نیرو تا پایان سال داریم، اما فعلا فقط خواهرم هستن. من می خواهم ایشان رو به عنوان کارمند با بیمه 30 درصدی اجباری که شامل بیمه بیکاری هم بشود بیمه کنم و کد کارگاه بگیرم. امکانش هست؟ در سایت خواندم که اعضای خانواده بیمه فقط خویش فرما می توانند داشته باشند مگر این که کارمند غریبه ای هم در لیست بیمه وجود داشته باشد. اعضای خانواده شامل چه کسانی است؟ همسر و والدین؟ یا شامل خواهر و برادر هم می شود؟ خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

مطابق ماده 188 قانون کار؛ همسر، پدر، مادر و فرزندان به عنوان خویشاوندان طبقه اول محسوب و کارگاه از شمول قانون کار خارج می گردند. و خواهر از شمول کارگاه خانوادگی خارج و مشمول قانون بیمه بیکاری می باشد.