در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام ، خسته نباشيد

من ٣٢ سال دارم و مجرد و شاغل نيستم ، تا حالا سوابق بيمه براي كار هم نداشتم اما تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي هستم از طرف پدرم كه بازنشسته هستند، راهنمايي ميخواستم در زمينه بيمه زنان خانه دار و بيمه عمر كه كدام براي بنده مناسب هست از همه لحاظ هزينه پرداخت و هم خدمات..

باتشكر
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

از آنجا که شما تحت پوشش بیمه پدرتون هستید و میتوانید از پوششهای درمانی آن استفاده کنید در نتیجه بیمه عمر و تامین آتیه برای شما خیلی مناسبتر است چرا که میتوانید با پرداخت کمتر و در مدت کمتر از 30سال به پس انداز خیلی خوبی دست یابید و همچنین پوششهای مناسبی هم داشته باشید لطفا برای دریافت مشاوره تکمیلی از لینک زیر همین مطلب اقدام نمایید