در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

میخواستم قرارداد بیمه عمر نوین و تغییر بدم باید چکار کنم ?
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... دوست گرامی سوال شما خیلی کلی میباشد و نمیتوان پاسخ مناسبی به آن داد.لکن بنده به چند مورد احتمالی اشاره میکنم امیدوارم پاسخ مورد نظر خود را دریافت نمائید:

1- در صورت تمایل شرکت بیمه گر طرف قرارداد از بیمه عمر نوین به شرکت دیگر باید ابتدا بیمه نامه موجود بازخرید سپس برای تهیه بیمه نامه جدید مشاور حرفه ای انتخاب و اقدام به عقد قرارداد مینمائید.(پیشنهاد میکنم از مشاوره رایگاه خرید بیمه عمر سایت بیدبرگ استفاده کنید.)

2- درصورتیکه منظور شما تغییر مفاد قرارداد باشد باید درخواست کتبی خود را با درج تغییرات درخواستی (میزان حق بیمه- روش پرداخت- تغییر ذینع- حذف یا اضافه کردن پوشش بیمه ای و....) به بیمه گر بدهید تا تغییرات با لحاظ قراردادن شرایط عمومی و خصوصی بیمه نامه بررسی و اعمال گردد.