در سایر توسط (870 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
در هفته های گذشته از یک رسانه خارجی نام سه بانک اعلام شد که ورشکسته شده اند.صادرات دی و ایران زمین.ایا بانک صادرات با این همه شعبه و مشتری ورشکست شده است؟و یا چون مثل بیمه ایران تعداد زیادی نمایندگی دارد نشان از توانگری آن است؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و امور مالی خود را در سایت بیدبرگ - مرجع مالیات و امور مالی مطرح کنید :

سوال مالیات و امور مالی

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

مشاوره تلفنی