در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام، بنده در یک شرکت لنت سازی کنترلر هستم و بصورت 12 ساعته همگام با کارگران در خط تولید مشغول کنترل هستم، 20 سال بنده تکمیل شده و فرم سختی کار شماره 1 را تکمیل نمودم، کمیته بدوی سختی کار بنده را تایید نمودند، ولی رئیس سختی زیان آور اداره کار بصورت  دستی زیر فرم بنده بصورت دستی نوشته تا سال 83تایید میباشد یعنی 7 سال، سوال بنده این است آیا، کمیته رای که صادر میکند، آیا می‌توان روی رای کمیسیون نظر داد، یا نه، در صورتیکه چون من درخواست را به صورت سیستمی  دادم، نتیجه برای بنده بصورت سایت ارسال و تایید شده است، همچنین نتیجه رای نیز برای من به پشت منزل پست شده است آن هم تایید شده است، فقط مشکل دست نوشته زیر فرم میباشد، لطفا بنده را راهنمایی کنید که چه کاری انجام دهم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
ممکن است در آن هفت سال ابتدایی شما در شغل دیگری مشغول بوده باشید یا اینکه پس از سال 83 ، صعوبت شغل مورد نظر رفع شده باشد. به هر حال بایستی منتظر بازرسی هیئت سه نفره تأمین اجتماعی باشید تا جزئیات مشخص شود.