در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سگواهی پزشکی قانونی به این شرح هست:

  1. خردشدگی استخوان ران چپ بدون عیب التیام یافته(دیه مقدر)
  2. شکستگی استخوان نازک نی ساق چپ بدو عیب التیام یافته(دیه مقدر)
  3. کندگی ظریف در استخوان درشت نی ساق چپ بدون عیب التیام یافته
  4. ارش اسیب نسج نرم ران چپ و برداشتن نسج اضافی استخوانی کلا به میزان ۵درصد دیه کامل است نیاز به معاینه مجدد ندارد.

ایا در گزینه ۴ که نوشته کلا ۵درصد یعنی کل دیه ۵درصد هست یا بیشتره؟

1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام

1- 13.33 درصد دیه کامل

2- 8 درصد دیه کامل مرد مسلمان

3- 8 درصد دیه کامل مرد مسلمان

4- 5 درصد دیه کامل مرد مسلمان

مجموع : 34.33 درصد دیه کامل مرد مسلمان