در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
نوزاده 5 روزم زردی گرفت و اون رو توی یه بیمارستان غیر طرف قرارداد بیمه سامان بستری کردم. چون اون موقع شناسنامه نداشت حالا توی پرونده نام مریض رو به صورت نوزاد+نام پدر. ثبت کرده و با خودکار هم نام نوزاد رو پایین برگه صورتحساب روز ترخیص نوشتن و مهر کردن. میخاستم بدونم از نظر بیمه سامان مشکلی وجود نداره؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام و درود

با عرض تبریک و آرزوی سلامتی برای فرزند شما

خیر دوست عزیز فرزند شما تا اتمام یک ماهگی از بیمه تکمیل درمان مادر خود استفاده می نماید اما به خاطر داشته باشید پس از این مدت با اراده برگه تولد،کارت پایش و شناسنامه به صوت مجزا یک بیمه تکمیل درمان برای ایشان تهیه نمایید.